CASA SES OLIVERES DES CONVENT

L' ambient rural com a casa teva

PROMOCIONS

Faci la reserva a la nostra web i obtindrà els millors preus i gaudirà de descomptes al nostre restaurant. Clicant el botó RESERVAR des d'aquesta pàgina podrà comprovar la disponibilitat i preus. I podrà confirmar la seva reserva amb Booking.com.

RECEPCIÓ

A la nostra Casa de Vacances no tenim servei de recepció 24h. Per a qualsevol consulta, posau-vos en contacte al telèfon (+34) 666 437 122

CHECK IN AUTOMATITZAT

Abans de la vostra entrada, rebreu un correu electrònic amb la informació per al check in automatitzat. Amb un sistema de codis podreu entrar a l'hora que desitgeu, sense necessitats de fer cues i estar pendent del servei de recepció.

DESCRIPCIÓ

Simplicitat amb tot el confort

RESTAURANT ES CONVENT D’ARIANY

Només a 17Km de Ses Oliveres des Convent pot gaudir del nostre Restaurant Es Convent d’Ariany a preus molt especials.

PROMOCIONS

Faci la reserva a la nostra web i obtindrà els millors preus i gaudirà de descomptes al nostre restaurant. Clicant el botó RESERVAR des d’aquesta pàgina podrà comprovar la disponibilitat i preus. I podrà confirmar la seva reserva immediatament amb Booking.com.

RECEPCIÓ

A la nostra Casa de Vacances no tenim servei de recepció 24h. Per a qualsevol consulta, posau-vos en contacte al telèfon (+34) 666 437 122 de 9:00h a 20:00h (o les 24h per emergències)

CHECK IN AUTOMATITZAT

Abans de la vostra entrada, rebreu un correu electrònic amb la informació per al check in automatitzat. Amb un sistema de codis podreu entrar a l’hora que desitgeu.

PARKING

Tenim una zona d’aparcament dins la mateixa casa de vacances on podreu deixar el cotxe a pocs metres de la casa.