Suite Familiar Privilege amb terrassa privada

Gran habitació familiar amb 2 dormitoris, sala d’estar amb cuina equipada i un bany. Té una capacitat máxima de 4 persones als dormitoris i un o dos adults al sofá llit de la sala. La terrassa privada, és ben al davant de la piscina.
Disposen de cuina equipada i funcional a la sala d’estar, TV de pantalla plana als dormitoris i sala d’estar, aire condicionat / calefacció, bany, assecador i complements de bany per gaudir d’una estada confortable, equipament per a preparar infusions i cafè.

Suite Familiar amb terrassa privada

Les nostres Suites Familiars són molt tranquil • les, confortables i espaioses. Tenen sala d’estar, un dormitori i una agradable terrassa privada en un entorn meravellós. Poden acomodar un màxim de 3 adults, 1 en sofà llit, o 2 adults i 2 nins en sofà llit.
Disposen de cuina equipada i funcional a la sala d’estar, TV de pantalla plana al dormitori i sala d’estar, aire condicionat / calefacció, bany, assecador i complements de bany per gaudir d’una estada confortable. Equipament per a preparar infusions i cafè.

Estudi Familiar

El nostre Estudi Familiar té un sol espai tipus loft, dividida en dos ambients: dormitori i sala d’estar amb cuina americana. Tenen capacitat per a 2 adults, a l’ambient del dormitori i 2 nins al sofà llit dins l’ambient de la sala d’estar. Tenen 1 bany i una preciosa terrassa privada, dins un entorn autènticament rural.
Disposen d’aire condicionat / calefacció, una petita cuina, TV de pantalla plana, bany, assecador i complements de bany per gaudir d’una estada confortable, i equipament per a preparar infusions i cafè.

Junior Suite

Les habitacions Junior Suite són per 2 adults i un bebè. Tenen un dormitori, una sala d’estar independent amb cuina americana i un bany. Disposen d’una magnífica terrassa privada, just al terrat de l’habitació a la qual s’accedeix per l’escala comunitària de la resta d’habitacions.
Disposen d’aire condicionat / calefacció, nevera, dues TV de pantalla plana, bany, assecador i complements de bany i descans per gaudir d’una estada confortable, equipament per a preparar infusions i cafè.

Estudi Familiar amb balcó

El nostre Estudi Familiar amb balcó té un sol espai, dividit en dos ambients: dormitori i sala d’estar amb cuina americana. Tenen capacitat per a 2 adults, a l’ambient del dormitori i 2 nins al sofà llit dins l’ambient de la sala d’estar. Tenen 1 bany i un  preciós balcó dins un entorn autènticament rural.

Disposen d’aire condicionat / calefacció, una petita cuina, TV de pantalla plana, bany, assecador i complements de bany per gaudir d’una estada confortable, i equipament per a preparar infusions i cafè.

RECEPCIÓ

Al nostre petit Hotel no tenim servei de recepció 24h. Per a qualsevol consulta, posau-vos en contacte al telèfon (+34) 666 437 122de 9:00h a 20:00h (o les 24h per assumptes urgents)

CHECK IN AUTOMATITZAT

Abans de la vostra entrada, rebreu un correu electrònic amb la informació per al check in automatitzat. Amb un sistema de codis podreu entrar a l’hora que desitgeu, sense necessitats de fer cues i estar pendent del servei de recepció.

PARKING

Tenim una zona d’aparcament dins el mateix Agroturisme on podreu deixar el cotxe a pocs metres de la vostra habitació.

WIFI GRATUÏTA

Tenim punts de Wifi per a cubrir totes les habitacions i zones comuns de l’hotel.
Trobareu les contrassenyes a l’interior de la vostra habitació.