INICIATIVA SOCIAL

Les línies de negoci ES CONVENT formen part de la Inserció Sociolaboral de la Organització Mater Misericordiae. Aquesta Organització, destinada a millorar la qualitat de vida de les persones amb discapacitat intel·lectual i les seves famílies, és de les Germanes Franciscanes Filles de la Misericòrdia, una petita congregació fundada a Mallorca fa més de 150 anys.

LLOCS DE TREBALL SOSTENIBLES

La Organització Mater  amb la seva línea de productes ES CONVENT genera llocs de treball per a persones amb discapacitat des de la sostenibilitat i la cura del medi ambient. Gestionat pel Centre Especial d'Ocupació Mater Treball i Natura.

QUALITAT I SENZILLESA

L'excel·lent valoració dels nostres clients, confirma la gran qualitat del servei que dona Mater treball i natura amb les persones amb discapacitat intel·lectual.

BELLESA, SIMPLICITAT I  BENESTAR

Hem aconseguit així, uns espais de descans i d'oci de gran bellesa, on es pot gaudir de tranquil·litat i de magnífics paisatges. I uns productes agroalimentaris sans i naturals amb unes característiques gastronòmiques que els fan esdevenir uns vertaders DELICATESSENS

GAUDIR D'UNA GRAN TASCA SOCIAL

Ser client d'ES CONVENT et farà gaudir dels sentits i  col·laborar al mateix temps en una gran tasca  social.