BAR I TERRASSA

Puja al Puig de Santa Magdalena i gaudeix del nostre  Bufet Lliure de Pa amb Oli, amb diferents pans i una gran varietat d’embotits, formatges de la nostra terra, amanides. Podreu tastar el magnífic Oli Extra Verge que elaboram de manera ecològica a Ses Oliveres d’Es Convent. El Preu del Bufet Lliure de Pa amb Oli és de 8.50€ i inclou aigua. No inclou altres begudes, café ni postres.
Info i reserves 666 444 338

HORARI BAR/TERRASSA AMB BUFET
CAFETERIA BUFET DE PA AMB OLI
De dilluns a dijous De 9 a 16.30 hores De 10 a 16 hores
Divendres, dissabte i diumenge De 9 a 19 hores De 10 a 18 hores

Aquest restaurant romandrà tancat per vacances  fins el dia 11 de febrer de 2019

Restaurant Panoràmic

Per aquells que gaudeixen tant de la gastronomia com de les impressionants vistes del Puig de Santa Magdalena, els oferim el nostre menú degustació servit en bufet, dissenyat pel nostre Xef Joan Vila i pensat per fer-li arribar el maridatge perfecte entre la cuina saludable i els sabors de la cuina mediterrània.
HORARI BUFET MENÚ DEGUSTACIÓ PREU ADULTS PREU INFANTS
Divendres, dissabte i diumenge De 13 a 16 hores 19,50€ Inclou postres, vi i aigua 9,75€ Inclou postres i aigua

Aquest restaurant romandrà tancat per vacances  fins el dia 11 de febrer de 2019

Podeu consultar el menú de cada cap de setmana a la pàgina de Facebook Es Convent. Més informació i reserves: 666444338

El servei de sopar està disponible per a grups de 30 persones com a mínim. Si està interessat en celebrar la seva reunió o esdeveniment al nostre restaurant contacti amb el xef Joan Vila per a conèixer els menús. Telèfon: 600912575; email: joan.vila @orgmater.org

Banquets i Càtering

Per als que cerquen una celebració especial, en un entorn de gran bellesa i exclusiva tranquil•litat, tenim una magnífica terrassa i el menjador amb magnífiques vistes vistes . Contacti amb nosaltres sense compromís i adaptarem la nostra cuina d’autor a les seves necessitats i desitjos.
També tenim un servei de càtering per a portar menjar preparat, i que pugueu gaudir de una celebració ben especial, amb un menjar exquisit al lloc que més vos agradi.
Contactau amb el nostre Chef Executiu Joan Vila al telèfon 600912575 o a joan.vila@orgmater.org
Carretera de Santa Magdelena, 07300 Inca, Illes Balears   Veure mapa