BAR I TERRASSA

Puja al Puig de Santa Magdalena i gaudeix del nostre  Bufet Lliure de Pa amb Oli, amb diferents pans i una gran varietat d’embotits, formatges de la nostra terra, amanides i plat del dia calent. Podreu tastar el magnífic Oli Extra Verge que elaboram de manera ecològica a Ses Oliveres d’Es Convent. El Preu del Bufet Lliure de Pa amb Oli és de 12.50€ i inclou aigua. No inclou postres, refrescos/cerveses, vins ni cafès.

HORARI BAR/TERRASSA AMB BUFET
HORARI BUFET ADULT BUFET INFANTIL
De dimecres a diumenge 19-23h 12,50€ 10€

Dilluns i dimarts tancat.

Restaurant Panoràmic

Per aquells que gaudeixen tant de la gastronomia com de les impressionants vistes del Puig de Santa Magdalena, els oferim el nostre menú degustació servit en bufet, dissenyat pel nostre Xef Joan Vila i pensat per fer-li arribar el maridatge perfecte entre la cuina saludable i els sabors de la cuina mediterrània.
HORARI D’ESTIU: Fins el 20 de setembre vine a gaudir dels sopars privats per a grups de 30 persones o més. Imprescindible reserva prèvia al telèfon 661 58 40 48.

Banquets i Càtering

Per als que cerquen una celebració especial, en un entorn de gran bellesa i exclusiva tranquil•litat, tenim una magnífica terrassa i el menjador amb magnífiques vistes vistes . Contacti amb nosaltres sense compromís i adaptarem la nostra cuina d’autor a les seves necessitats i desitjos.
També tenim un servei de càtering per a portar menjar preparat, i que pugueu gaudir de una celebració ben especial, amb un menjar exquisit al lloc que més vos agradi.
Contactau amb el nostre Chef Executiu Joan Vila al telèfon 600912575 o a joan.vila@orgmater.org
Carretera de Santa Magdelena, 07300 Inca, Illes Balears   Veure mapa