Restaurant Panoràmic

Per aquells que gaudeixen tant de la gastronomia com de les impressionants vistes del Puig de Santa Magdalena, els oferim el nostre menú degustació servit en bufet, dissenyat pel nostre Xef Joan Vila i pensat per fer-li arribar el maridatge perfecte entre la cuina saludable i els sabors de la cuina mediterrània. Podran sopar al Restaurant sempre amb reserva prèvia, a uns preus exclusius:
Adults Nins (3-12 anys)
SOPARS (al menjador amb vistes panoràmiques) 18,70 € 9,25 €
Inclou postres, vi i aigua. No inclou refrescos/cerveses ni cafès.
De l’1 de juliol al 3 de setembre servim sopars divendres i dissabtes. Només es pot sopar amb reserva prèvia al telèfon (00 34) 666 444 338. A partir del 3 de setembre vos informarem del nous horaris de dinars i sopars al Restaurant.
  HORARI BUFET / RESTAURANT (Només amb reserva prèvia)
SOPAR
DIVENDRES 20h – 22h
DISSABTE 20h – 22h

Dilluns i dimarts tancat. Dia 15 de juliol tancat.
Tancat per vacances del 31 de juliol al 6 d’agost.

BAR i TERRASSA (de l’1 de JULIOL al 3 de SETEMBRE de 2017)

Si voleu visitar el Puig de Santa Magdalena i prendre alguna cosa al nostre bar/terrassa, podeu els matins del dissabtes i diumenge de 9h a 15h i els vespres de dimecres a diumenge de 18h a 23h. Podeu gaudir d’unes magnífiques vistes i prendre alguna cosa, dins el bar o a la terrassa.
També a partir de les 19:30h tindrem Bufet Lliure de Pa amb Oli, amb diferents pans i una gran varietat d’embotits, formatges de la nostra terra, amanides i plat del dia calent. Podreu tastar el magnífic Oli Extra Verge que elaboram de manera ecològica a Ses Oliveres d’Es Convent. El Preu del Bufet Lliure de Pa amb Oli és de12,50€ i inclou vi i aigua. No inclou postres, refrescos/cerveses ni cafès.

HORARI BAR/TERRASSA amb Bufet
HORARI BUFET ADULT BUFET INFANTIL
De Dimecres a Diumenge 19:30h-22h 12,50€ 8,75€

Dilluns i dimarts tancat. Dia 15 de juliol tancat.
Tancat per vacances del 31 de juliol al 6 d’agost.

Banquets i Càtering

Per als que cerquen una celebració especial, en un entorn de gran bellesa i exclusiva tranquil•litat, tenim una magnífica terrassa i el menjador amb magnífiques vistes vistes . Contacti amb nosaltres sense compromís i adaptarem la nostra cuina d’autor a les seves necessitats i desitjos.
També tenim un servei de càtering per a portar menjar preparat, i que pugueu gaudir de una celebració ben especial, amb un menjar exquisit al lloc que més vos agradi.
Contactau amb el nostre Chef Executiu Joan Vila al telèfon 600912575 o a joan.vila@orgmater.org
Carretera de Santa Magdelena, 07300 Inca, Illes Balears   Veure mapa