Berenar

Durant els mesos de gener i febrer el restaurant romandrà tancat
Per als que cerquen màxima comoditat i serveis, disposam d’un magnífic berenar bufet servit en un marc privilegiat. Entre les 08.30h i les 10.30h pot gaudir del nostre completíssim berenar i de les extraordinàries vistes que li ofereix el nostre menjador i terrassa, situada al costat de la piscina. Sensacions incomparables de servei i vacances per només 9,50€.  Si vosté ha fet la reserva de la seva estada per la nostra web, per favor consulti els nostres preus especials.
Si no està allotjat a l’hotel, pot reservar amb un mínim d’un dia d’antelació telefonant al (00 34) 666 444 338 o enviant un correu electrònic a gero.perello@orgmater.org.

Dinars i sopars

Pels que volen descansar, oblidar-se del cotxe per unes hores i degustar un excel•lent vi mallorquí en un marc incomparable amb vistes exclusives sobre el Pla de Mallorca, servim un suggerent bufet de cuina d’autor, amb grans dosis mediterrànies. De divendres a diumenge, entre les 13 i les 15.30 hores, el xef Joan Vila el convida a assaborir els secrets de la nostra apreciada cuina mediterrània a preus exclusius: 20€ per adults i 10€ per a nins. Podeu consultar el menú de cada cap de setmana a la pàgina de Facebook Es Convent.
El restaurant d’Es Convent d’Ariany compta també amb un servei de guarderia per als més petits de dues hores de duració que és gratuït, tot i que és imprescindible reservar-lo amb antel·lació.
Si vosté ha fet la reserva de la seva estada per la nostra web, per favor consulti els nostres preus especials. Si no està allotjat a l’hotel, pot reservar el sopar amb un mínim d’un dia d’antelació trucant al (00 34) 666 444 338 o enviant un correu electrònic a gero.perello@orgmater.org
El servei de sopar està disponible per a grups de 30 persones com a mínim. Si està interessat en celebrar la seva reunió o esdeveniment al nostre restaurant contacti amb el xef Joan Vila per a conèixer els menús. Telèfon: 600912575; email: joan.vila @orgmater.org

Banquets i Càtering

Per als que cerquen una celebració especial, en un entorn de gran bellesa i exclusiva tranquil•litat, tenim una magnífica terrassa i el menjador amb magnífiques vistes vistes . Contacti amb nosaltres sense compromís i adaptarem la nostra cuina d’autor a les seves necessitats i desitjos.
També tenim un servei de càtering per a portar menjar preparat, i que pugueu gaudir de una celebració ben especial, amb un menjar exquisit al lloc que més vos agradi.
Contactau amb el nostre Chef Executiu Joan Vila al telèfon 600912575 o a joan.vila@orgmater.org