Berenar

Durant els mesos de gener i febrer el restaurant romandrà tancat
Per als que cerquen màxima comoditat i serveis, disposam d’un magnífic berenar bufet servit en un marc privilegiat. Entre les 08.30h i les 10.30h pot gaudir del nostre completíssim berenar i de les extraordinàries vistes que li ofereix el nostre menjador i terrassa, situada al costat de la piscina. Sensacions incomparables de servei i vacances per només 9,50€.  Si vosté ha fet la reserva de la seva estada per la nostra web, per favor consulti els nostres preus especials.
Si no està allotjat a l’hotel, pot reservar amb un mínim d’un dia d’antelació telefonant al (00 34) 666 444 338 o enviant un correu electrònic a gero.perello@orgmater.org.

Sopars

Pels que volen descansar, oblidar-se del cotxe per unes hores i degustar un excel•lent vi mallorquí en un marc incomparable amb vistes exclusives sobre el Pla de Mallorca, servim un suggerent bufet de cuina d’autor, amb grans dosis mediterrànies. El xef Joan Vila el convida a assaborir els secrets de la nostra apreciada cuina mediterrània a preus exclusius: 20€ per adults i 10€ per a nins.
Si vosté ha fet la reserva de la seva estada per la nostra web, per favor consulti els nostres preus especials. Si no està allotjat a l’hotel, pot reservar el sopar amb un mínim d’un dia d’antelació trucant al (00 34) 666 444 338 o enviant un correu electrònic a gero.perello@orgmater.org
Si està interessat en celebrar la seva reunió o esdeveniment al nostre restaurant contacti amb Laura Luis al telèfon 661 58 40 48

Banquets i Càtering

Per als que cerquen una celebració especial, en un entorn de gran bellesa i exclusiva tranquil•litat, tenim una magnífica terrassa i el menjador amb magnífiques vistes vistes . Contacti amb nosaltres sense compromís i adaptarem la nostra cuina d’autor a les seves necessitats i desitjos.
També tenim un servei de càtering per a portar menjar preparat, i que pugueu gaudir de una celebració ben especial, amb un menjar exquisit al lloc que més vos agradi.
Contactau amb Laura Luis al telèfon 661 58 40 48 o al correu  laura.luis@orgmater.org