Berenar

Per als que cerquen màxima comoditat i serveis, disposam d’un magnífic berenar bufet servit en un marc privilegiat. Entre les 08.30h i les 10.30h pot gaudir del nostre completíssim berenar i de les extraordinàries vistes que li ofereix el nostre menjador i terrassa, situada al costat de la piscina. Sensacions incomparables de servei i vacances per només 9,50€.  Si vosté ha fet la reserva de la seva estada per la nostra web, per favor consulti els nostres preus especials.
Si no està allotjat a l’hotel, pot reservar amb un mínim d’un dia d’antelació telefonant al (00 34) 666 444 338 o enviant un correu electrònic a gero.perello@orgmater.org.

Dinar

Per aquells que gaudeixen tant de la gastronomia com de la exclusivitat del lloc, els oferim el nostre buffet, dissenyat pel nostre chef Joan Vila i pensat per fer-li arribar el maridatge perfecte entre lo saludable i el sabors de la cuina mediterrània. Podran gaudir del nostre servei de restaurant de dissabte a diumenge de 13:30h a 15:00h, a uns preus exclusius:
Adults Nins (3-12 anys)
Dissabte 22,00 € 10 €
Diumenge 22,00 € 10 €
El menú infantil de dissabte i diumenge inclou activitats infantils de 14:30h a 16:30h. Si vosté ha fet la reserva de la seva estada per la nostra web, per favor consulti els nostres preus especials. Si no està allotjat a l’hotel, pot reservar amb un mínim d’un dia d’antelació trucant al ( 00 34) 666 444 338 o enviant un correu electrònic a gero.perello@orgmater.org

Sopar

Pels que volen descansar, oblidar-se del cotxe per unes hores i degustar un excel•lent vi mallorquí en un marc incomparable amb vistes exclusives sobre el Pla de Mallorca, servim un suggerent bufet de cuina d’autor, amb grans dosis mediterrànies. De dimecres a diumenge, entre les 19.30h i les 21.30h, el nostre xef Joan Vila el convida a assaborir els secrets de la nostra apreciada cuina mediterrània a preus exclusius:
Divendres 22 €
Dissabte 22 €
Si vosté ha fet la reserva de la seva estada per la nostra web, per favor consulti els nostres preus especials. Si no està allotjat a l’hotel, pot reservar el sopar amb un mínim d’un dia d’antelació trucant al (00 34) 666 444 338 o enviant un correu electrònic a gero.perello@orgmater.org

Banquets i Càtering

Per als que cerquen una celebració especial, en un entorn de gran bellesa i exclusiva tranquil•litat, tenim una magnífica terrassa i el menjador amb magnífiques vistes vistes . Contacti amb nosaltres sense compromís i adaptarem la nostra cuina d’autor a les seves necessitats i desitjos.
També tenim un servei de càtering per a portar menjar preparat, i que pugueu gaudir de una celebració ben especial, amb un menjar exquisit al lloc que més vos agradi.
Contactau amb Laura Luis al telèfon 661 58 40 48 o al correu  laura.luis@orgmater.org